Samlarkortspel – Dagens kort: Blitztank

20131012_142138

Spel: Dark Eden

Namn: Blitztank

Kategori: Krigare (Fordon)

Fraktion: Rasputin

Vanlighet: Sällsynt

Set: N/A

Text: Inital kostnad: 3. FORDON. SOLITÄR. Blitztanken får endast attackeras av ett annat FORDON eller en Attackgrupp, individuellt Infanteri eller Kavalleri får ej attackera tanken. Blitztanken får attackera individuellt Intanteri eller Kavalleri som vanligt.

Samlarkortspel – Dagens kort: Sydeuropa

20131012_141853

 

Spel: Doomtrooper

Namn: Sydeuropa

Kategori: Stridszon

Fraktion: Tempelherrarna

Vanlighet: Vanlig (C1)

Set: Paradise Lost

Text: DARK EDEN STRIDSZON. PLACERA I DIN UTPOST. Endast Tempelherrekrigare kan försvara sig från denna Stridszon (om inte annat anges av kort). En krigare som försvarar sig från denna Stridszon får +3 i bonus på N, E och R om motståndaren är en annan Stamkrigare.

Samlarkortspel – Dagens kort: The Fool

20131012_142519

Spel: Kult

Namn: The Fool

Kategori: Special

Fraktion: N/A

Vanlighet: N/A

Set: Inferno

Text: This card represents an exact copy of any non-Unique Being, Region or Influence card currently in play. Follow all the rules when playing this card as if you where playing the original. If returned to your hand for any reason, you may play it as a different card. You may only have one The Fool in your deck.

Samlarkortspel – Dagens kort: Organiserat motstånd

20131012_141327

Spel: Doomtrooper

Namn: Organiserat motstånd

Kategori: Special

Fraktion: Den Mörka Legionen

Vanlighet: Vanlig (C2)

Set: Mortificator

Text: SPELAS SOM TRE HANDLINGAR. DETTA KORT LIGGER KVAR I SPEL. När detta kort är i spel kan krigare från den Mörka Legionen bara anfalla krigare från Brödraskapet om det finns några sådana i spel. Spelare behöver inte anfalla sina egna krigare.

Samlarkortspel – Dagens kort: Lancelot Light Freighter

20131012_141203

Spel: Doomtrooper

Namn: Lancelot Light Freighter

Kategori: Utrustning (Fordon, luftskepp)

Fraktion: Imperial

Vanlighet: Ovanlig

Set: Warzone

Text: PLACERIA I DITT KOMPANI SOM EN HANDLING. LUFTSKEPP och FORDON. Som en handling vardera kan du lägga Utrustningskort från ditt Kompani eller från din hand i din Lancelot. Dessa kort kan därefter när som helst kasseras eller ges till dina krigare som kan ta emot dem. En Lancelot kan aldrig innehålla mer än tre Utrustningskort. Om din Lancelot kasseras, kasseras också Utrustningen.